Nobotec Energy Zonnepanelen

 • Bespaar gemiddeld € 813 per jaar
 • Installatie en uitleg door echte specialisten
 • Hulp bij een slimmer en duurzamer huis

Gratis en vrijblijvend

Zonnepanelen

Zelf duurzame energie opwekken doet u het best met onze zonnepanelen. Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen en wekt elektriciteit op uit de zonnestralen. De opbrengst van zonnepanelen zorgt ervoor dat u flink wat kosten bespaart. De energie, afkomstig van de zonnepanelen, zorgt er namelijk voor dat het verbruik van reguliere stroom vermindert en de energierekening dus lager uitvalt. De voordelen van zonnepanelen op een rijtje:

 • Kostenbesparend
 • Milieuvriendelijk
 • Woningwaarde stijgt
 • Lange levensduur
 • Weinig onderhoud vereist

Heeft u meer informatie nodig over onze zonnepanelen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Neem dan direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen kopen

Steeds meer mensen zien het nut van duurzame energie en maken milieuvriendelijkere keuzes. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer particulieren, maar ook bedrijven, kiezen voor de aanleg van zonnepanelen. Zij geven voornamelijk aan dat dit komt omdat het gaat om schone en goedkope energie en dat zij merken dat de investering snel wordt terugverdiend. U kunt bij ons terecht voor alle soorten zonnepanelen en we verzorgen ook de plaatsing ervan.

Btw terugvragen zonnepanelen

Net als wij steunt de overheid milieuvriendelijke aanpassingen in het dagelijks leven. Zo ook de aanschaf van zonnepanelen. Hierdoor krijgt u zowel van de zonnepanelen zelf als van onze installatie 21% btw terug. Op deze manier is de investering zeer eenvoudig en snel terug te verdienen. Bovendien is het mogelijk om tegen een zeer lage rente een energiebespaarlening aan te vragen.

Een geschikt dak voor zonnepanelen

Ieder dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Echter, de opbrengst van de zonnepanelen is wel afhankelijk van het soort dak waar ze op bevestigd zijn. De volgende punten zijn van belang voor de opbrengst van zonnepanelen:

 • Richting: uiteraard dienen zonnepanelen voor een optimale opbrengst zo lang mogelijk in de zon te staan of liggen. De meest ideale richting voor de zonnepanelen is het zuiden. Hoe verder u de zonnepanelen van het zuiden verwijdert, hoe lager het rendement zal zijn. We raden u af de zonnepanelen op het noorden te richten.
 • Beschutting: wanneer een deel van uw zonnepanelen in de schaduw ligt, heeft dit een negatief effect op de gehele opbrengst van uw zonnepanelen.
 • Hellingshoek: de hellingshoek is in mindere mate van belang voor de opbrengst van zonnepanelen. De ideale hellingshoek voor een zonnepaneel is 35 graden.

Heeft u meer informatie nodig of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op door te mailen naar info@nobotec.nl of te bellen naar (088) 1601 401.

Onze klantenservice voor al uw vragen

Wilt u meer informatie of heeft u persoonlijk advies nodig? Neem dan contact met ons op via onderstaande opties, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug