Nobotec Energy Zonnepanelen

  • Bespaar gemiddeld € 813 per jaar
  • Installatie en uitleg door echte specialisten
  • Hulp bij een slimmer en duurzamer huis

Gratis en vrijblijvend

Installatiebedrijf Zeeland

Als fullservice-installatiebedrijf in Zeeland is Nobotec Energy gespecialiseerd in zonnepanelen en maatwerk elektrische systemen. Bespaar op uw energierekening door zelf duurzame energie op te wekken met onze zonnepanelen. Onze zonnepanelen hebben een lange levensduur, zijn milieuvriendelijk en vergen weinig onderhoud.

Duurzame energie opwekken met zonnepanelen

Met uw eigen zonnepanelen wekt u duurzame energie op zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Nobotec Energy adviseert u over de beste plaatsing van uw zonnepanelen, waardoor u het maximale rendement behaalt. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven zien de voordelen van zonnepanelen: schone en goedkope energie.

Nobotec Energy in Zeeland

Met Nobotec Energy kiest u voor duurzaamheid en topkwaliteit voor al uw elektrotechniek. We adviseren, leveren, installeren en onderhouden elektrotechniek in uw bedrijfspand of woning. Nobotec Energy is de beste keuze voor elektrotechniek in Zeeland, dankzij onze jarenlange ervaring in het leveren van betrouwbare installaties op maat.

  • Laadpalen
  • Meterkasten
  • Zonnepanelen
  • Beveiligingssystemen
  • Domotica
  • Elektrotechniek

Laadpalen

Een eigen laadpaal plaatsen bij uw woning of bedrijfspand is ideaal met een hybride of volledig elektrische auto. Een laadpaal in eigen beheer is 24/7 beschikbaar, kostenbesparend en een optimale benutting van de actieradius van uw voertuig. Zo haalt u alles uit uw hybride of elektrische auto!

Beveiliging

Nobotec Energy heeft de beste producten voor de beveiliging van woningen en bedrijfspanden in Zeeland. Met onze hoogstaande beveiligingsproducten activeert uw alarmsysteem automatisch. Ook bieden we lichtsensoren en beveiligingscamera’s die inschakelen wanneer het nodig is.

Zonnepanelen huren

Wanneer u geen grote investering wilt doen voor de aanschaf van zonnepanelen, is het ook mogelijk om zonnepanelen te huren. Ook in Zeeland kunt u gebruikmaken van zonne-energie met gehuurde zonnepanelen.

Domotica

Met het automatiseren van uw elektrische apparaten door middel van domotica realiseren we gecentraliseerde besturing, zodat u meer comfort ervaart en alles uit uw woonbeleving haalt. U krijgt toegang tot uw besturingssystemen via uw smartphone.

Meterkasten

Voor zowel woningen als bedrijfspanden adviseren we u graag over groepenkasten voor in uw meterkast. Voor uw elektriciteitsinstallatie bieden we u de beste kwaliteit groepenkasten van topmerken.

Onze klantenservice voor al uw vragen

Wilt u meer informatie of heeft u persoonlijk advies nodig? Neem dan contact met ons op via onderstaande opties, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug