Nobotec Energy Zonnepanelen

  • Bespaar gemiddeld € 813 per jaar
  • Installatie en uitleg door echte specialisten
  • Hulp bij een slimmer en duurzamer huis

Gratis en vrijblijvend

Installatiebedrijf Rotterdam

Nobotec Energy is een fullservice installatiebedrijf in Rotterdam dat gespecialiseerd is in maatwerk elektrische systemen en zonnepanelen. Met onze zonnepanelen wekt u zelf duurzame energie op, zodat u bespaart op uw energierekening. Onze zonnepanelen hebben een lange levensduur, zijn milieuvriendelijk en vereisen weinig onderhoud. We installeren de panelen op vrijwel elk dak, van plat tot zeer schuin. Een investering in zonnepanelen verdient zichzelf altijd terug!

Plaatsing van zonnepanelen

De energieopbrengst van zonnepanelen is afhankelijk van de plaatsing van de panelen op het dak. Ideaal is een ligging op het zuiden met een hellingshoek van 35 graden. Schaduw afkomstig van bomen of gebouwen is daarbij uiteraard uit den boze. Voldoet uw dak niet aan deze eisen? Geen zorgen, zelfs met een minder gunstige ligging leveren zonnepanelen een ruime energiewinst op voor uw woning. Onze experts voorzien u graag van advies voor de beste inzet van zonnepanelen bij uw woning of bedrijfspand.

Nobotec Energy in Rotterdam

We adviseren, leveren, installeren en onderhouden elektrotechniek in uw bedrijfspand of woning in Rotterdam. Met Nobotec Energy kiest u voor duurzaamheid en topkwaliteit in deze producten:

  • Zonnepanelen
  • Laadpalen
  • Beveiligingssystemen
  • Domotica
  • Meterkasten
  • Elektrotechniek

Zonnepanelen

Kosten besparen en uw woningwaarde laten stijgen? Dat doet u met onze zonnepanelen, de beste investering voor uw woning. De zonnecellen op onze panelen zijn van de beste kwaliteit en wekken elektriciteit op uit elke zonnestraal die erop valt. Het verbruik van reguliere stroom vermindert en uw geniet van uw zelf opgewekte stroomvoorziening.

Zonnepanelen huren

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van zonne-energie met gehuurde zonnepanelen. Ook in Rotterdam kunt u zonnepanelen huren, zodat uw energierekening lager uitvalt. De huurkosten betaalt u van uw bespaarde energiekosten, waardoor de huur zichzelf terugbetaalt!

Beveiliging

Voor beveiliging van woningen en bedrijfspanden heeft Nobotec Energy de beste producten voor u. Dankzij onze hoogstaande beveiligingstechniek activeert uw alarmsysteem automatisch en maakt u gebruik van lichtsensoren en beveiligingscamera’s die inschakelen wanneer het nodig is.

Laadpalen

Heeft u een hybride of volledig elektrische auto? Laat dan een eigen laadpaal plaatsen bij uw woning of bedrijf! Een eigen laadpaal is 24/7 beschikbaar, kostenbesparend en u benut de actieradius van uw auto optimaal.

Elektrotechniek

We hebben jarenlange ervaring in het leveren van betrouwbare installaties op maat. Nobotec Energy is dan ook uw partner in elektrotechniek in Rotterdam.

Domotica

Met het automatiseren van uw elektrische apparaten krijgt u toegang tot uw besturingssystemen met uw smartphone. Door middel van domotica realiseren we gecentraliseerde besturing, zodat u meer comfort ervaart en alles uit uw woonbeleving haalt.

Meterkasten

De beste kwaliteit groepenkasten voor uw nieuwe meterkast vindt u bij Nobotec Energy. We hebben een ruime keuze in groepenkasten voor uw elektriciteitsinstallatie.

Onze klantenservice voor al uw vragen

Wilt u meer informatie of heeft u persoonlijk advies nodig? Neem dan contact met ons op via onderstaande opties, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug