Nobotec Energy Zonnepanelen

  • Bespaar gemiddeld € 813 per jaar
  • Installatie en uitleg door echte specialisten
  • Hulp bij een slimmer en duurzamer huis

Gratis en vrijblijvend

Installatiebedrijf Den Haag

Nobotec Energy is een fullservice installatiebedrijf in Den Haag en adviseert, levert, installeert en onderhoudt elektrotechniek in uw bedrijfspand of woning. We zijn gespecialiseerd in maatwerk elektrische systemen en zonnepanelen. Met onze zonnepanelen kunt u duurzame energie opwekken voor uw bedrijfspand of woning. Zo bespaart u op uw energierekening, zowel thuis als op het werk!

Zonnepanelen installeren

De installatie van zonnepanelen wordt door ons altijd met de grootste zorg gedaan. Vooraf ontvangt u van ons advies over de meest optimale plaatsing voor een maximaal rendement en achteraf laten we u graag zien hoe alles werkt. We zijn bekend met diverse merken gebruikssystemen en kunnen u dus altijd van dienst zijn met gebruiksvriendelijke displays voor de inzet van uw zonnepanelen.

Nobotec Enery in Den Haag

Met Nobotec Energy kiest u voor duurzaamheid en topkwaliteit. U kunt bij ons terecht voor de installatie van:

  • Zonnepanelen
  • Gehuurde zonnepanelen
  • Beveiligingssystemen
  • Domotica
  • Laadpalen
  • Meterkasten

Zonnepanelen

Wek zelf duurzame energie op met onze zonnepanelen en bespaar op uw energierekening. We bieden zonnepanelen met een lange levensduur die milieuvriendelijk zijn en weinig onderhoud vereisen.

Zonnepanelen huren

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van zonne-energie met gehuurde zonnepanelen. Via Nobotec Energy kunt u in Den Haag zonnepanelen huren. De besparing op de energiekosten zet u deels in voor de huurkosten en daarnaast valt uw energierekening lager uit.

Beveiliging

Voor beveiliging van woningen en bedrijfspanden in Den Haag heeft Nobotec Energy de beste producten. Met onze hoogstaande beveiligingsproducten activeert uw alarmsysteem automatisch en maakt u gebruik van lichtsensoren en beveiligingscamera’s die inschakelen wanneer het nodig is.

Domotica

Door middel van domotica realiseren we gecentraliseerde besturing, zodat u meer comfort ervaart en alles uit uw woonbeleving haalt. Met het automatiseren van uw elektrische apparaten krijgt u toegang tot uw besturingssystemen via uw smartphone.

Laadpalen

Met een hybride of volledig elektrische auto is het praktisch om een eigen laadpaal te plaatsen bij uw woning of bedrijfspand. 24/7 beschikbaar, kostenbesparend en optimale benutting van de actieradius van uw voertuig: met een laadpaal in eigen beheer haalt u alles uit uw elektrische auto.

Meterkasten

Wanneer u een nieuwe meterkast wilt kopen, heeft Nobotec Energy de beste kwaliteit groepenkasten voor uw elektriciteitsinstallatie.

Onze klantenservice voor al uw vragen

Wilt u meer informatie of heeft u persoonlijk advies nodig? Neem dan contact met ons op via onderstaande opties, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug