Huisbeveiliging

Met een op maat ingestelde huisbeveiliging van Payne & Sons kiest u voor de beste beveiliging voor uw woning. We zijn een allround installatietechniek bedrijf dat al jarenlang actief is in het vak. Onze opgedane vakkennis zetten we breed in om uw woning optimaal te beveiligen. Na de installatie staan we met onze 24/7 storingsdienst altijd voor u klaar.

  • Erkend & ervaren installatiebedrijf
  • Installatie op maat voor scherpe prijzen
  • No-nonsense servicebeleid
  • 24/7 paraat bij storing

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op en ontvang een eerste advies en offerte op maat.

Huis op maat beveiligen

We zijn gespecialiseerd in het op maat beveiligen van woningen en panden. Elke huisbeveiliging vereist een andere aanpak. We gaan graag met u in gesprek om te kijken welke beveiliging u precies nodig heeft. Door te luisteren naar uw wensen geven we passend advies. We stellen een offerte op en hanteren hierbij een no-nonsense servicebeleid. Zo weten beide partijen altijd waar ze aan toe zijn.

Op het gebied van huisbeveiliging kijken we naar de toekomst. Dit doen we door uw woning slimmer, veiliger en duurzamer te maken. Zo gaat uw op maat geïnstalleerde huisbeveiliging lang mee.

Huisbeveiliging die bij uw leefstijl past

Bij Payne & Sons kijken we verder dan alleen het beveiligen van uw woning. We stellen de beveiliging in op uw leefstijl, zodat u comfortabel uw huisbeveiliging kunt bedienen. Dit stellen we in zonder dat het ten koste gaat van het milieu. We geven u hiervoor graag passend advies dat past bij uw manier van leven. Het staat bij ons voorop dat u te allen tijde de woning comfortabel en veilig achter kunt laten. Daarnaast blijven u we na de installatie trouw door op elk moment van de dag paraat te staan met onze 24/7 storingsdienst.

Kosten beveiliging huis

Het beveiligen van uw woning of bedrijfspand doen we op maat. We nemen hiervoor graag stap voor stap met u door hoe we onze huisbeveiligingsproducten voor u kunnen inzetten. Om de kosten voor uw huisbeveiliging in kaart te brengen, vraagt u eenvoudig bij ons een offerte aan. Op basis van ons gesprek stellen we deze samen.

Transparantie en goede communicatie vinden we belangrijk. We hanteren daarom een no-nonsense servicebeleid, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Neem contact op om een eerste offerte van ons te ontvangen.

De beveiligingstechniek van Nobotec Energy

Wanneer u door de voordeur loopt zal het beveiligingssysteem automatisch geactiveerd worden. Op het moment dat het alarm of een beveiligingscamera een inbraak of afwijkende gebeurtenis detecteert, krijgt u meteen een melding op uw telefoon.

Met behulp van domotica bedient u de beveiliging op afstand. Deze technologie stellen we op maat voor u in. Zo is het onder andere mogelijk om buitenshuis de lichten in te schakelen, zodat u het beeld schetst dat u gewoon thuis bent. U schakelt hiervoor ook eenvoudig een tijdschema in. Op deze manier maken we uw eigen elektronica slimmer en maken we die functioneel voor uw eigen huisbeveiliging.

Bent u al klaar voor de toekomst?

We zetten onze kennis in duurzame installatietechniek breed in. Naast huisbeveiliging leveren we meer diensten & producten op het gebied van duurzaamheid. Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen met het voorbereiden op de toekomst? Lees meer over hoe we uw woning slimmer, veiliger en duurzamer maken:

Contact met Nobotec Energy

Neem voor meer informatie over huisbeveiliging contact op of vraag direct een offerte aan. We bespreken stap voor stap wat het beste bij uw woning past. Liever teruggebeld worden? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze klantenservice voor al uw vragen

Wilt u meer informatie of heeft u persoonlijk advies nodig? Neem dan contact met ons op via onderstaande opties, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug